Rólunk

A fejlett világ nagy része ma szupermarketekből szerzi be az élelmiszerek jelentős részét, ezért többnyire mesterségesen érlelt, tartósított ételt fogyaszt. Ezt felismerve, világszerte a vásárlók egyre növekvő részének lenne igénye egészséges élelmiszerekre, elfogadható áron, de nem tudják hol keressék, mi van éppen és mennyiért ami a környékükön is beszerezhető.

Mindeközben a minőségi élelmiszereket előállító kistermelők nem tudnak versenyezni a tömegtermelt élelmiszerek dömping áraival, nehezen felelnek meg a kereskedelmi láncok elvárásainak, így nem tudnak bekerülni a boltok polcaira.

A 30km.hu portál és a 30km mobil alkalmazás működésének két célja van:

  • egyrészt a teljes magyar lakosságnak lehetősége legyen helyben termelt vagy készített egészséges, friss magyar élelmiszerhez jutni - versenyképes árakon;
  • másrészt a kistermelőket nagyobb, hosszútávon kiszámíthatóbb piachoz juttatni.

Segíts Te is, hogy minél gazdagabb legyen a kínálat, ajánl nekünk termelőket akik még nincsenek fent a rendszerben, de szívesen vásárolnál tőlük: hello@30km.hu

Fontos a véleményed! Kérünk oszd meg velünk és a közösséggel is, milyen tapasztalataid voltak az egyes termelőkkel, legyen az jó vagy rossz. Szavazhatsz rájuk csillagok adásával és véleményt is írhatsz róluk a termelők adatlapjain.